Megbízható internetelérés és HD minőségű térfigyelés egy megoldásba integrálva


Tartsa szem előtt építőipari projektjeit!
A legmodernebb IT megoldások az építőipar szolgálatában


Az építőiparban tevékenykedő vállalkozásoknak a terepmunkák során is stabil internetkapcsolatra van szükségük a zökkenőmentes mindennapi munkamenet érdekében, akár időszakos jelleggel is.
Gyakran szembesülnek azzal, hogy a hálózat kiépítés ilyen időtartamra rendkívül költséges lenne, a piacon elérhető stickes mobilinternet szolgáltatások pedig nem nyújtanak kellően megbízható megoldást.

Szintén komoly kihívás elé állítja a kivitelező cégeket, hogy az építési terület megfelelő térfigyeléséről gondoskodjanak (lopások megelőzése, építkezésen dolgozók munkavégzésének nyomon követése), hiszen egy külön kamerarendszer kiépítése rendkívül drága és időigényes választás lenne.

Az Invitech egyszerre kínál praktikus és hatékony megoldást mindkét problémára.

Gyors implementáció, egyszerűen kiépíthető vezeték nélküli hálózat, beruházási költség nélkül, havidíjas konstrukcióban!

Az Invitech szolgáltatása tökéletes megoldást kínál a fenti kihívásokra, melynek segítségével egy integrált megoldással valósítható meg a folyamatos HD minőségű térfigyelés és az adat-, internetkapcsolat biztosítása, a beüzemeléshez pedig mindössze hálózati áramforrás szükséges. Megoldásunk integritásának köszönhetően igény esetén egyszerűen áthelyezhető: a szolgáltatás a folyamatosan mozgó építési területen is zavartalanul és megfelelő minőségben rendelkezésre áll.

  • Nagy fényérzékenységű, HD felbontású IP kamera, Timelapse funkcióval
  • Folyamatos, valós idejű streamelési lehetőség
  • Tartós, felhő-alapú videó archiválási lehetőség
  • Nagy terhelhetőségű Wif-Fi hozzáférési pont és vezetékes hálózati interfészek

Integrált Wi-Fi-Kamera és Streaming szolgáltatásunk nem ismeretlen már a piac számára, hiszen több iparági piacvezető partnerünk (többek közt a Strabag és a Colas is) is élt a lehetőséggel és a mi megoldásunkat választotta projektjeik sikerének érdekében.